Julklappar.............

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄlskar Julklappar!
Men, nästa år så ska julklapparna inte styras av pris, storlek, bra att ha grejor, barnen vill ha mm. Utan klappen ska styras av endast en sak, FORMATET!
Presenten/grejen/klappen/prylen skall vara FYRKANTIG så att den är lätt att så in, punkt slut!!!!!!!!!!!!
Kom nu inte och säg att det går bra att lägga in vad fan som helst i ett fyrkantigt paket/låda innan man slår papper runt skiten, det vet jag redan. Men vem fan tänker på att ta med sig 100 fina lådor att ha hemma när det är dags att slå in?

Fjolmusik eller............

I går åkte vi in till Borås för att byta lite klappar och handla lite. När vi närmade oss Sexdrega så kom jag på att jag hade glömt att ta med mig lite musik (CD) så det var väl bara att lyssna på RIX Fm- ganska trött efter några minuter, samma skit som alltid som gått i repris 6 månader. Samma sak med MIX Megapol samt en fruktansvärt tråkig program ledare, en tjej från Boråstrakten (så jobbig att lyssna på så man avill bara s....).
Slår då på P3 där man för det mesta spelar bra och ny musik. MEN ännu en gång, som vanligt på P3 tråkiga programledare/löjliga (vilket dom är 70% av tiden) synd på ett annars bra program-
Ja vad gör man? Jo. man sliter mellan kanalerna och försöker njuta av det lilla som bjuds i vanligtvis Fjortissmak!
Men Hallelulja, det finns alltid ett ljus  i änden på tunneln. På vägen hem så spelade man på MIX Megapol en låt med Seal som hette Amazing, Skiiiiit bra. Helt plötsligt var det dåliga glömt och jag kunde koppla upp mig på BANDIT 104,8 Göteborg via datorn när jag kom hem. HMMMMMMMMMMMMMMMM

En Julklapp till

Sony Ericsson HBH-GV435a
Perfekt headset för dig som sitter mycket i telefon. Väger 18 gram, störande ljud och eko reduceras och du kan prata i 8 timmar mellan laddningarna.
Det här lätta och ergonomiska headsetet sitter så bekvämt att du kanske glömmer att du har det på dig. Brusreducering/ekodämpning med snabb automatisk volymjustering ger en överlägsen ljudkvalitet. Öronsnäckan täcker inte hela hörselgången och du kan därför tala med folk omkring dig medan du har headsetet på dig. Passningstiden är upp till 300 timmar och headsetet är kompatibelt med Bluetooth-mobiltelefoner.
 
http://www.telia.se/privat/katalog/VisaProdukt.do?productRef=/privat/produkter_tjanster/mobilt/produkterocherbjudanden/tillbehormobiltelefoner/handsfreetradlost/sonyericssonhbh-gv435.218985.product@SE_TELIA

Julklapp

http://www.hobbex.se/p/pid,3026/t/product.html

Radio Jämtland

Det var förbaskat underligt idag när jag låg på rull. Fick för mig att jag skulle lyssna på lite Jämtlänska toner så jag kopplade upp datorn och letade upp P4 Jämtland, så där satt jag och lyssnade lite på jämtska och mådde gott. Helt plötsligt hörde jag att det var ett trafikmeddelande på radion (den rätta) så jag slog av datan och lyssnade vad det var, dom varnade för en trafikolycka ganska nära där jag var. I varje fall så fortsatte jag att lyssna på den "rätta radion" och stum av min förvåning när Lotta Bromë började sin sändning (P4 extra) och det var direktsändning från Östersun, Jämtland.
Va är det inte mysko, samma dag som jag kopplar upp mig på nätet för att lyssna på radio Jämtland så har folket från Fjollträsk direktsändning från Jämtland.........................
PS. Märkte Ni att jag skrev direktsänding och inte på utrikiska (Live). Se tidigare inlägg idag så förstår Ni!
Hoj

Smålandsk snö 4/12-08


Ja så här kan det se ut ibland även här ner i dom sydligast breddgraderna, detta är vid Vetlanda, Nässjö hållet.

Åren går........

Ja nu sitter man i de Småländska skogarna och bara väntar på morgondagen så att man får åka hem. Det är nåt helt otroligt vad åren går i morgon fyller lilljänta Lina 25 år och Amparo fyller 52 den 9:de. Så imorgon ska jag laga mat till alla som kommer, vi blir inte så många utan lite lagomt så där. Det är alltid svårt med fester den här årstiden har jag märkt, anledningen är att många är ute på julbord mm. Men fest ska det bli ändå.
Ja i varje fall så går åren fort, jag tycker det inte var så länge sedan vi flyttade hem till Sverige från Colombia men det har faktiskt gått 19 år. Fan Kent Andrës ska fylla 18 till våren. Kan ju inte heller glömma Bonito som har fyllt 11.
Det är ganska skönt att bli lite nostalgisk ibland och tänka tillbaka på hur livet är/var/blir!
Titta bara på syrran som satt och "nostaligiserade" sig om mormor och morfar på sin blogg härom dagen!
Nej nu ska jag fortsätta och blogga om nåt annat, nu när jag har tid.

Sjolahopp

Rix FM Morgon Zoo & deras gäster!

Satt igår morse och lyssnade på "Zoot" när dom tog in morgonens gäst, Carolina Gynning (eller vad fan ragatan heter)!
Vad är det som är så speciellt med henne? Kan någon förklara!
Hon verkar ju vara helt Beirut (Sönder bombad) i huvudet. Kan inte denna människa snacka svenska? Tex. hon går inte i skor med HÖGA KLACKAR utan med HIGH HEALS! Hon känner sig inte NERE utan DOWN mm.  mm.
Fan vad jag är less på dessa förbannade amerikanska uttryck som alltid mäste användas. Absolut bland det värsta det är väl att höra: Å MAJ GÅDD (det är ju så folk uttalar det hela) eller att allt ska vara så förbannat coooooooooooolt.
Ska ta upp det här om svenskan och inblandningen av "utrikiskan" senare!
Nu går vi tillbaka till ovan nämnda spektakel,. Hon sa att hon hade ett stort intresse av Fjärilar men när Titti frågade vilken hon tyckte om mest så hade hon inget svar. Jag ger mig den på att hon inte kan ett enda namn på en fjäril!!
Sicken fjolla!!!
Ha det gott och kram på Er!

RSS 2.0