En Julklapp till

Sony Ericsson HBH-GV435a
Perfekt headset för dig som sitter mycket i telefon. Väger 18 gram, störande ljud och eko reduceras och du kan prata i 8 timmar mellan laddningarna.
Det här lätta och ergonomiska headsetet sitter så bekvämt att du kanske glömmer att du har det på dig. Brusreducering/ekodämpning med snabb automatisk volymjustering ger en överlägsen ljudkvalitet. Öronsnäckan täcker inte hela hörselgången och du kan därför tala med folk omkring dig medan du har headsetet på dig. Passningstiden är upp till 300 timmar och headsetet är kompatibelt med Bluetooth-mobiltelefoner.
 
http://www.telia.se/privat/katalog/VisaProdukt.do?productRef=/privat/produkter_tjanster/mobilt/produkterocherbjudanden/tillbehormobiltelefoner/handsfreetradlost/sonyericssonhbh-gv435.218985.product@SE_TELIA

Kommentarer
Postat av: Beritdolores

Tjena brorsan !

Ja du, det finns ingen i hela världen som är så ointresserad av teknik som jag. All nyteknik impar inte på mig. Har jag bara en Tv som funkar är jag glad, har jag en radio som funkar är jag glad. Min käre make är som du, det ska vara teknik hit och dit. Ju mer det är att trycka på, desto bättre är de..

Först nu har jag lärt mig hur jag får in kanalerna på tv. Och många gånger har jag svurit och sagt att nu jäklar ska jag ha en tv, SJÄLV, som jag bara kan gå tre steg fram och trycka på knapparna, på och av och ettan och tvåan...och sen en knapp, woh, så kommer andra kanaler fram...Men jag faktiskt så önskar jag mig en MP-spelare i julklapp, det skulle vara bra. Radion som jag har i köket är en "gammaldags radio", inget komplicerat men ack så bra..

Kram..från Lillasyster

2008-12-06 @ 23:19:34
URL: http://http:/www.svenningson/
Postat av: Beritdolores

Tjena !

Nu har jag köpt mig en ROSA mp-spelare och nu gäller det bara att försöka lära mig alla finesser.

Hälsa förresten Amparo Grattis från oss!!!

Kramis

2008-12-11 @ 00:06:35
URL: http://www.svenningson.se
Postat av: Emma

Seru va mkt man kan önska sig =)

2008-12-16 @ 22:50:18
URL: http://memzz.blogg
Postat av: beritdolores

Hej !

God Jul till dig och din familj...önskar att ni varit här hos oss..

Kram från Lillsyrran !!!

2008-12-23 @ 18:16:04
URL: http://www.svenningson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0