Fjollträsk

Ja då har man varit i Fjollträsk (Stockholm för dom som inte vet) och hälsat på lite under dagen. Tänk vad det märks på en gång att man börjar komma norrut, även om nu inte Fjollträsk ligger så låååångt norrut, men det märks på folket dom blir mycket mer hjälpsamma och trevliga. Ta de i Göteborg eller Västra Götaland överlag, arroganta och fisförnäma (ok. undantag finns). Man får tamefan hemlängtan. I varje fall så har det varit en bra dag har just nu parkerat strax innan Vårgårda på vägen till Göteborg och Mölnlycke där jag ska lossa Gipsskivor, 35 ton som jag har lastat i Bålsta idag.
    Förresten så är det här med mobilt bredband helt jävla otroligt, igår kväll på vägen upp så såg jag att Amparo logga in på datorn där hemma så jag ringde upp henne med SKYPE och kunde då under färden snacka med henne och även använda kameran. Kul att kunna snacka och se varann när man är ute. Ni som inte har Skype ladda hem det på www.skype.com   det kostar inget att använda men det har bättre kvalite än MSN och många andra finesser.
Nej nu ska jag ta och fixa lite mat. Amparo har skickat med så jag har frys och kyl full. Det är bara att slänga in i Micron och värma.
Underbart med den här nya lastbilen, kyl, frys, micro bryggare mm. Så livet bara leker.
Nej så i helvete heller, snorn bara rinner så det blir en tidig kväll.
Ha det gott folk och sov gott!

Bildörrfjärrlåsidioter

Har Ni tänkt på det nya fenomenet, som nu har funnits några år, att låsa bildörren med fjärrkontrollen.
Det i sig själv är väl inget märkvärdigt men folk kan ju inte göra det normalt.
Alltså man kliver ur bilen, stänger dörren, trycker på sin lilla dosa och dörren låser, man går iväg.
Nej inte fan gör folk så inte! Utan man kliver ur bilen, stänger dörren, går 10 - 20 meter, och trycker på sin lilla förbannade dosa som man har stoppat ned i fickan och förhoppningsvis så går låset igen.
Det roligaste som finns är när dom här idioterna är precis på väg in genom affärens dörr, trycker på dosan och inte hör ett litet klick eller ser att varningsblinkern tänds. Då tvärstannar dom som om hela världen har rasat och alla andra människor som är på väg in krockar med idioten som har tvärstannat för att han måste gå närmare bilen så att dosans "stråle" ska kunna nå fram till låset.
Roligast av allt är ju när dosan inte överhuvud taget fungerar utan dom måste gå hela vägen tillbaka till bilen och låsa med nyckeln.
Så min undran är! Är det omodernt att låsa med nyckel eller att trycka på dosan vid dörren?????
Jävla idioter.......................

RSS 2.0