BILRESA

Hallååååååååååå!
Fasen vad gott det va med den bärbara. Just nu sitter Kent Andrés och kör medan jag skriver, kuuuuul!
Nu är vi på väg norrut igen, vi ska upp och fira Linas kille, Jonas som fyller 23 i morgon.
Vädret är toppen och ska så bli hela helgen. Förhoppningsvis så ska vi ut på havet i morgon och finåka lite med Jonas föräldrars båt. Jag får väl höra av mig sen om hur det har gått.
Ha det så bra så länge.

Kusinträff

Ja herregud vad tiden går! Förra helgen Var vi upp till Sundsvall och träffade mina kusiner, på farsans sida och det måste jag säga var intressanst. Där fanns det kusiner som jag inte sett på 39 år så snacka om att det blev en trevlig överraskning. Måste säga att både Amparo och Kent Andrés tyckte det var kul. tyvärr så blir det alltid för lite tid över så att de övriga i familjen får träffa mina släktingar. Men vi får väl försöka att ändra på det. I varjefall så blev det en trevlig fest med god surströmming mm.
Får hoppas att jag lyckas ordna en resa till Spanien nästa år som vi kom överens om. Satan vad kul det skulle vara och få dra iväg med kusiner och alla våra ungar så dom får träffa sina 3-männingar.
Underbar helg.

DATOR

Hej gott folk!
Ja nu har man skaffat sig en bärbar med Telias (vad annat?) mobila bredband så nu var det väl fan om man inte ska kunna komma igång och blogga igen!

RSS 2.0